logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Rozen  
#1 Posted : Wednesday, December 04, 2019 7:09:12 AM(UTC)
Rozen

Rank: Guest

Joined: 12/28/2018(UTC)
Posts: 4

Thanks: 2 times
I have tried sharkcad and am happy with most of the functions, but simple thinks irritate me a little bit.

If I draw an rectangle (size dont matter ) - how do I then position a circle from one of the corners within the same rectangle?

Should I draw a circle in the corner and then moved it horizontal position and then move again in vertical position to get it where I want it?


Thank you in advance!

Best Regards,
Leif Rosenbæk
Tim Olson  
#2 Posted : Wednesday, December 04, 2019 8:13:30 AM(UTC)
Tim Olson

Rank: Senior Member

Joined: 2/2/2007(UTC)
Posts: 5,054
United States

Was thanked: 234 time(s) in 203 post(s)
Hello Leif,

Try checking out the PrecisionPoint video in the help menu. You reference a point via the cursor and type in dx,dy,dz values.

Tim

Tim Olson
Vice President Software Development
IMSI Design/Encore
thanks 1 user thanked Tim Olson for this useful post.
Rozen on 12/4/2019(UTC)
murray  
#3 Posted : Thursday, December 05, 2019 5:19:27 PM(UTC)
murray

Rank: Senior Member

Joined: 9/24/2014(UTC)
Posts: 333
Australia

Thanks: 8 times
Was thanked: 72 time(s) in 57 post(s)
Ordinary translation also has data boxes on the header with deltas. Tim, how about angular/distance, vector translation option too?
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.