logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Hax||  
#1 Posted : Saturday, April 18, 2020 6:59:01 AM(UTC)
Hax||

Rank: Guest

Joined: 1/1/2020(UTC)
Posts: 8

Thanks: 1 times
So does v12 on the mac support Solidworks import?
murray  
#2 Posted : Saturday, April 18, 2020 7:12:42 PM(UTC)
murray

Rank: Senior Member

Joined: 9/24/2014(UTC)
Posts: 325
Australia

Thanks: 8 times
Was thanked: 60 time(s) in 50 post(s)
The compatibility chart says Windows only.
thanks 1 user thanked murray for this useful post.
ctkjose on 4/18/2020(UTC)
gebhardt  
#3 Posted : Sunday, April 19, 2020 1:12:37 AM(UTC)
gebhardt

Rank: Guest

Joined: 4/10/2018(UTC)
Posts: 13
Man
Location: Switzerland

Thanks: 1 times
Was thanked: 4 time(s) in 2 post(s)
Even on Windows in does not work with younger versions of solidworks.
UGMENTALCASE  
#4 Posted : Sunday, April 19, 2020 1:57:53 AM(UTC)
UGMENTALCASE

Rank: Guest

Joined: 3/21/2017(UTC)
Posts: 745
Man
United Kingdom

Thanks: 30 times
Was thanked: 105 time(s) in 81 post(s)
https://www.3d-tool.com/

I found this a while ago. I'm probably going to get it. Still no answer out of support why it doesn't work properly so I'll take my business elsewhere for my conversion needs!
ViaCAD Pro 10 & 11 + Power Pack Pro
Shark CAD + Power Pack Pro
Windows 7 Pro- MSI GL72 6QC-32GB RAM
GARLIC  
#5 Posted : Sunday, April 19, 2020 2:41:12 AM(UTC)
GARLIC

Rank: Guest

Joined: 5/8/2015(UTC)
Posts: 109
Man
Germany

Thanks: 228 times
Was thanked: 42 time(s) in 27 post(s)
How did you contact support ?, via this link: https://punchsoftware.fr....com/support/tickets/new
or have you been using a direct e-mail link which is working ? - Thanks ! G.
Hax||  
#6 Posted : Sunday, April 19, 2020 5:04:56 AM(UTC)
Hax||

Rank: Guest

Joined: 1/1/2020(UTC)
Posts: 8

Thanks: 1 times
Originally Posted by: UGMENTALCASE Go to Quoted Post
https://www.3d-tool.com/

I found this a while ago. I'm probably going to get it. Still no answer out of support why it doesn't work properly so I'll take my business elsewhere for my conversion needs!


I found GrabCad will convert for you. Upload to your workbench, then do a download as.
Just wishing I could do it locally. Apple and solidworks are buggers to work with.

Hax||  
#7 Posted : Sunday, April 19, 2020 5:06:06 AM(UTC)
Hax||

Rank: Guest

Joined: 1/1/2020(UTC)
Posts: 8

Thanks: 1 times
Originally Posted by: murray Go to Quoted Post
The compatibility chart says Windows only.



Didn't see that for v12. But only did a quick skim. So, no reason to upgrade to v12 for me.
UGMENTALCASE  
#8 Posted : Sunday, April 19, 2020 5:37:22 AM(UTC)
UGMENTALCASE

Rank: Guest

Joined: 3/21/2017(UTC)
Posts: 745
Man
United Kingdom

Thanks: 30 times
Was thanked: 105 time(s) in 81 post(s)
Originally Posted by: GARLIC Go to Quoted Post
How did you contact support ?, via this link: https://punchsoftware.fr....com/support/tickets/new
or have you been using a direct e-mail link which is working ? - Thanks ! G.


I have a direct email which I seemed to be getting a response from so just keep using that. The emails are on here somewhere I think
ViaCAD Pro 10 & 11 + Power Pack Pro
Shark CAD + Power Pack Pro
Windows 7 Pro- MSI GL72 6QC-32GB RAM
thanks 1 user thanked UGMENTALCASE for this useful post.
GARLIC on 4/19/2020(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.