logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Redss  
#1 Posted : Tuesday, May 29, 2007 10:58:27 AM(UTC)
Redss

Rank: Senior Member

Joined: 5/29/2007(UTC)
Posts: 113

I am looking to buy ViaCad today it looks very good.
I use Punch 4000 can I export to Punch (I have used Punch about 4 years)
I have built custom home for about 38 years
And I have a cabinet shop and build custom cabinet.
I went in to Punch over the weekend and seen this program
It looks like just what I need:)

I would like to know if ViaCad can export STL file to the cabinet program
I use is e-Cabinets.There inport is(STL file)
Can I use this program to inport to it.

Thank You for your help on this:)
(This a very nice form)

Redds Have a nice day
Tim Olson  
#2 Posted : Tuesday, May 29, 2007 9:12:40 PM(UTC)
Tim Olson

Rank: Senior Member

Joined: 2/2/2007(UTC)
Posts: 5,054
United States

Was thanked: 234 time(s) in 203 post(s)
>>I would like to know if ViaCad can export STL file to the cabinet program

Yes, ViaCAD can import and export STL files.
Tim Olson
Vice President Software Development
IMSI Design/Encore
Redss  
#3 Posted : Wednesday, May 30, 2007 4:10:44 AM(UTC)
Redss

Rank: Senior Member

Joined: 5/29/2007(UTC)
Posts: 113

Thank You Tim
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.